Om oss

Zenon grundades 1996 och har sedan dess levererat konsulttjänster och åtaganden inom en mängd olika områden och branscher. Zenon ägs av oss medarbetare, vilket innebär att vi själva styr över den inriktning vi vill ha på bolaget.

Våra utvecklingsuppdrag innefattar allt från webbutveckling, integrationer och databaslösningar till inbäddad mjukvara. Vi har även expertis inom arkitektur, projektledning, testautomatisering, testledning och utvecklingsmetodik.

Möt några av våra anställda här nedan.

André Andersson – Systemutvecklare

Jag fick möjligheten att genomföra mitt examensarbete på Zenon under 2016. Jag fick då kontakt med ett gäng duktiga och schyssta utvecklare, och när frågan om anställning dök upp så tvekade jag inte en sekund.

Zenon har för mig varit ett bra ställe att fortsätta lära mig ännu mer samtidigt som jag fått använda de kunskaper jag tagit med mig från universitetet. Det finns alltid något att göra på Zenon och jag har fått testa på flera olika tekniker och projekt!

Alexandra Ekstrand- Administratör

Jag började på Zenon 2011. Under mina år här har jag fått utvecklas och lära mig massor av nya saker i min roll inom HR och ekonomi.

Det bästa med Zenon är hur viktiga de anställda är, allt genomsyras av att se till de anställdas bästa. Det visar sig genom allt från bra förmåner såsom friskvårdsbidrag och förmånsbil till roliga konferensresor och julfester ihop. Jag har dessutom förmånen att ha den bästa chef jag någonsin haft.

Lennart Esklund – IT arkitekt och styrelseordförande för Zenon AB

Jag var med och bildade Zenon och har arbetat som konsult sedan dess. Drivkraften för oss att starta Zenon var dels att ha roligt på jobbet och dels att skapa ett bolag där bra gemenskap och generösa villkor gör att medarbetare väljer att stanna länge. Jag tycker vi har lyckats väldigt bra med bägge dessa saker – givetvis med stor hjälp av kollegor med olika kvalitéer!